Montering af toilet for private og erhverv

Er det blevet tid til et nyt toilet?

Der kan være flere grunde til, at du har brug for professionel hjælp til montering af toilet. Det kan for eksempel være, at du af stilmæssige årsager kunne tænke dig at få et nyt toilet. Det kan for eksempel være, at du ønsker at skifte den gamle gulvmodel ud med et væghængt toilet. Det kan også være, at du har fået bygget en tilbygning eller et helt nyt hus, hvor der skal installeres et toilet for første gang. Måske virker det gamle toilet bare ikke længere.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, så kan vi hos Tornemark VVS ApS hjælpe dig. Vi har stor erfaring med både ny montering såvel som udskiftning af toilet, derudover tilbyder vi også løbende VVS-service, som vi både udfører for privatpersoner og erhvervskunder. Vi kører blandt andet ud til opgaver for vores kunder i Køge, Næstved og Slagelse samt i flere andre omkringliggende områder.

5 fordele ved at lade os montere dit nye toilet

Det kan altid godt betale sig at lade en professionel VVS’er udføre arbejdet i forbindelse med montering af toilet. På den måde kan du nemlig være helt sikker på, at toilettet fungerer, som det skal, og det kan samtidig spare dig for en masse tid og besvær.

Når du vælger at lade os udføre arbejdet, kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

  1. ​Vi sætter en stor ære i altid at overholde vores aftaler
  2. ​Vi har fokus på at udføre vores arbejde i en høj kvalitet
  3. ​Vi lægger vægt på ærlighed og gennemsigtighed
  4. ​Vi har 16 års erfaring inden for vores fag
  5. ​Vi tilbyder montering af toilet til en god pris

Hvad koster det at få monteret et toilet?

Vores priser på montering af toilet varierer og afhænger blandt andet af, om du selv har købt toilettet, eller om vi skal købe det ind for dig. Derudover afhænger prisen også af, om der er et gammelt toilet, der skal fjernes først, og om der er andre opgaver i samme omgang, som vi skal hjælpe dig med.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på montering af toilet

Kontakt os gerne i dag og indhent et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din opgave. Send os gerne et billede, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tornemark VVS ApS

Møllevej 13, 4262 Sandved

CVR: 43262467

Kontaktinformation

Telefon: 77 77 20 21

E-mail: info@tornemarkvvs.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket.