VVS-service for private og erhverv

VVS-firma med 16 års erfaring

Er det blevet tid til at få monteret et nyt toilet, opsat nye vandhaner, eller har du en anden opgave for en VVS-installatør? Hos Tornemark VVS ApS  står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilken form for VVS-service du har behov for.

Vi er dit lokale VVS-firma i både Slagelse, Køge, Næstved og omegn, og vi udfører både store og små opgaver for private boligejere og erhvervskunder.

Hvad dækker vores VVS-service over?

VVS-service kan dække over mange forskellige opgaver inden for vand, varme og sanitet. Med 16 års erfaring inden for vores fag har vi både erfaringen og kompetencerne til at kunne udføre enhver VVS-installation.

Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Løbende VVS-service
  • ​Installation af indbygningsarmaturer
  • Montering af toilet
  • ​Opsætning af vandhaner
  • Alle andre former for VVS-arbejde.

5 fordele ved at vælge os til din opgave

Der er mange fordele ved lige netop at vælge vores firma, når du har brug for en dygtig og erfaren VVS-mand. Vi ønsker dog især at fremhæve følgende 5 konkrete fordele ved at lade os udføre din opgave:

  1. ​Vi er meget kvalitetsbevidste
  2. ​Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og ærlighed
  3. ​Vi kan udføre enhver form for VVS-service
  4. ​Vi overholder alle vores indgåede aftaler
  5. ​Vi tilbyder gode priser på vores arbejde

Hvad koster VVS-arbejde?

Hvor meget koster det så at få udført VVS-arbejde af vores firma? Det kommer meget an på din konkrete opgave, hvilke materialer vi skal bruge, og hvor lang tid vi forventer, at arbejdet kommer til at tage. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave, så kan du for eksempel sende et billede til os af din opgave med en beskrivelse af arbejdet. Herefter kontakter vi dig for en dialog omkring den bedst mulige løsning, og efterfølgende får du en pris på opgaven.

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilken form for VVS-service du har behov for, og med 16 års erfaring sørger vi altid for, at du får et resultat i højeste kvalitet. 

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tornemark VVS ApS

Møllevej 13, 4262 Sandved

CVR: 43262467

Kontaktinformation

Telefon: 77 77 20 21

E-mail: info@tornemarkvvs.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket.